Belgian Brewer Trails

Belgian Brewer Trails

In de schaduw van de pandemie veranderde de wereld en vertraagde het dagelijks leven. Mensen brachten lange uren thuis door en gezondheid stond bovenaan de prioriteitenlijst. Ondanks deze uitdagingen bleef de drang naar buiten en de helende kracht van de natuur onverminderd bestaan. Cravat Events speelde een cruciale rol bij het faciliteren van deze behoefte.

In een land waar bier deel uitmaakt van de identiteit en waar de bier- en sportcultuur innig met elkaar verbonden zijn, ontstond een hemelse samenwerking met onafhankelijke Belgische brouwers. Deze ondernemers, gedreven door passie voor hun vak, waren niet alleen partners, maar ook zwaar getroffen door de crisis. De gezamenlijke vastberadenheid om dit evenement te laten slagen was indrukwekkend.

Het concept van Belgian Brewer Trails bood sportieve ervaringen op individuele basis, met een vlekkeloze registratie en communicatiestroom, een schilderachtig hardloopparcours door onontdekte natuur, een inspirerend start- en finishdorp, slimme activaties van partners langs het parcours, professionele tijdsregistratie en natuurlijk een royale en smaakvolle beloning bij de finish.

Een cruciaal element van Brewer Trails was het lokale engagement. De nauwe samenwerking met brouwerijen, lokale overheden en sportclubs droeg aanzienlijk bij aan het succes van het evenement.

Enkele indrukwekkende cijfers van Brewer Trails:
• 8 reeksen
• 72 dagen
• 13.800 deelnemers

De impact van dit evenement ging verder dan de statistieken. Het creëerde niet alleen een platform voor individuele sportprestaties, maar ook een gevoel van gemeenschap en samenwerking. Belgian Brewer Trails bracht mensen samen in een uitdagende tijd en gaf een positieve impuls aan zowel de biercultuur als de sportbeleving. Cravat Events was trots om een bijdrage te leveren aan dit opmerkelijke hoofdstuk, waar passie, veerkracht en verbondenheid centraal stonden.

Klant: Cravat Events
Project: Belgian Brewer Trails
Jaar: 2021 - 2022
Aantal bezoekers: 13.800