studio cravat

Onze in-house design studio verzorgt hoogwaardige communicatie campagnes.

Ons team van full-time DTP & design specialisten is gewend om creatief mee te denken om tot de beste resultaten te komen. Dankzij jarenlange specialisatie in de wereld van eventcommunicatie, zijn deadlines en creatieve uitdagingen deel van ons DNA.

We verzorgen realiseerbare concepten, en vertalen deze op de gewenste dragers, digitaal of print. Daarnaast leveren we voor onze klanten professionele (live) foto- en video reportages en zorgen onze copywriters voor het juiste puntje op de i.

standalone
communicatie opdrachten

Bij Studio Cravat zijn we ook toegewijd aan stand-alone communicatieopdrachten. Of je nu tijdelijk of voor langere duur grafisch designwerk wilt uitbesteden of op zoek bent naar de ontwikkeling van stijlvolle websites of video’s, wij staan voor je klaar. Voor no-nonsense topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres.

kwalitatief printwerk

Onze studio ontwerpt dagelijks voor allerhande verschillende dragers, en zorgt daarbij voor onmiskenbare aangeleverde drukkwaliteit. Dat kan gaan van drukwerk op verschillende papiersoorten zoals flyers, onderleggers of business cards maar ook groot drukwerk op forex, XL spandoeken of beursmaterialen.

motion-graphic & video

We houden ervan om verhalen tot leven te brengen en video producties zijn daar een belangrijk onderdeel in. Pakkende reportages, professionele after movies of livestreams zijn dagelijkse kost. Ondersteund door stijlvolle motion graphics zorgen we dat de boodschap piekfijn wordt overgebracht.

digitaal

Naast portaal websites en landingspagina’s ontwerpen en bouwen we ook complete digitale registratie flows. We voorzien socials kanalen van op maat gemaakte content die in het oog springt.

powerpoint designs

Ontdek de kracht van overtuigende visuele communicatie met onze professionele PowerPoint-opmaakdiensten.

Ons ervaren team van ontwerpers vertaalt jouw ideeën in heldere, aansprekende slides die de boodschap versterken en de aandacht vasthouden. Of het nu gaat om een bedrijfsvoorstelling, academische presentatie of verkooppitch, wij zorgen voor een professionele en aantrekkelijke vormgeving die de impact vergroot. Maak een blijvende indruk met onze op maat gemaakte PowerPoint-diensten.

POS
materialen

Studio Cravat specialiseert zich in de creatie van waardevolle Point-of-Sale (POS) materialen. Onze studio biedt snelle en gepersonaliseerde oplossingen voor kwalitatieve giveaways, stijlvolle gift boxes en company kledij. Klaar om uw verhaal te versterken.