Aruba Atmosphere 23

Aruba Atmosphere 23

Cravat Events verzorgde een onvergetelijk congres voor Aruba, een Hewlett Packard Enterprise Company! Met 280 deelnemende klanten hebben we een volledige dag technologische dynamiek en innovatie tot leven gebracht.

Gehost door de charmante gastvrouw Cynthia Reekmans, stond de dag in het teken van een doorgedreven Aruba merkbeleving en het opbouwen van de Airhead Community. Ons dagvullende programma bood een mix van boeiende keynotes, inspirerende sessies, netwerkmogelijkheden, innovatieve demo’s en een opwindende productlancering.

We gaven ook ruimte aan partners en sponsors, waardoor deelnemers de kans kregen om zich te verbinden met belangrijke stakeholders. Maar niet alles draaide om het formele; we integreerden plezier en ontspanning door arcade games als conversation starters te gebruiken.

De hoogtepunten van de dag werden bekroond met een sfeervol diner voor 200 personen in de avond. Deze combinatie van inhoudelijke diepgang, netwerkmogelijkheden, innovatie en entertainment maakte het evenement een groot succes, en we zijn trots dat we hebben bijgedragen aan het versterken van de banden binnen de Aruba-gemeenschap.

Klant: Aruba
Project: Atmosphere 23
Jaar: 2023
Aantal bezoekers: 280
Categorie: Congressen