Capgemini Not your average wedding party

Capgemini Not your average wedding party

Voor Capgemini creƫerden we een dynamisch eventconcept waarbij teamleden van twee samengevoegde bedrijven elkaar op een unieke en gedenkwaardige manier ontmoetten. Stel je een bijeenkomst voor, gemodelleerd naar een wereldwijd huwelijksfeest, in het hart van Brussel: de Sheds van Tour & Taxis!

Op 12 mei 2022 vierden zo’n 1850 enthousiaste ICT-consultants de fusie van Capgemini en Capgemini Engineering. Onze “Not Your Average Weddingparty” thema-avond trakteerde gasten op internationale huwelijksgebruiken en tradities. Van het slimme table-seating plan, waar collega’s elkaar leerden kennen, tot de feestelijke opening met drones die witte vredesduiven symboliseerden.

De ambiance werd levendig gemaakt door DJ-show Radio Botanique, en gasten werden getrakteerd op make-up en styling sessies, Henna-kunst, en zelfs een bruidstaart fotoshoot!

Cravat’s team nam de volledige communicatie en organisatie voor zijn rekening, van uitnodigingsvisuals en registratiepagina’s tot aan de spraakmakende aftermovie. Een scherpzinnig veiligheidsteam zorgde ervoor dat elk detail feilloos verliep, van begin tot eind.

Kortom, een avond vol innovatie, viering en verbinding. Happily ever after!

Klant: Capgemini
Project: Not your average wedding party
Jaar: 2022
Aantal bezoekers: 1850
Categorie: Fusiefeesten