125 jaar Brouwerij Haacht

125 jaar Brouwerij Haacht

Brouwerij Haacht, een iconische naam in de bierwereld, vierde van 14 tot 17 september 2023 haar indrukwekkende 125-jarig bestaan in het pittoreske Haacht, Belgiƫ. En wat een viering was het!

Opendeurdag
Een brouwerij die zo geliefd is in de omgeving, moest de poorten wel open gooien voor de buren. De rijke historie van de brouwerij zit boordevol straffe verhalen en anekdotes. Deze kwamen tot leven onder begeleiding van enkele charismatische verhalenvertellers, die tijdens een grote rondgang de verhalen van toen en nu deelde met de duizenden bezoekers.

Personeelsfeest
Voor Brouwerij Haacht brouwde we een sfeervol volksfeest, waarbij huidige en voormalige medewerkers samenkwamen voor een groot diner aan lange, feestelijk gedekte tafels. Maar de reis door de tijd stopte hier niet. We ontvouwden een op maat gemaakte kermis, waar de legendarische brouwerijverhalen op creatieve wijze werden uitgelicht.

Natuurlijk, een brouwerijviering zou niet compleet zijn zonder een dansfeest. De avond werd afgesloten met swingende beats en lachende gezichten. En ja, terwijl het bier rijkelijk vloeide, zorgden we voor veiligheid. Met een doordachte sensibilisatiecampagne en een speciaal presentje voor de BOB’s onder ons, zorgden we ervoor dat iedereen de avond veilig afsloot.

Super8 Classic
Als kers op de taart stond de Vlaamse wielerklassieker Super 8 Classic op het menu. Al jaar en dag is dit eerbetoon aan profrenners Raymond Impanis en Peter Van Petegem een vaste waarde voor wie van een stevige sprint (en pint) geniet. Met de aankomst voor de grote poorten konden de winnaars het smakelijke glas heffen op podium, in de schaduw van de iconische gebouwen van Brouwerij Haacht.

Kortom, een gedenkwaardige avond waar traditie, verhalen, sport en feest samenkomen!

Klant: Brouwerij Haacht
Project: 125 jaar Brouwerij Haacht
Jaar: 2023
Aantal bezoekers: 3000