25/5y skeyes How Time Flies

25/5y skeyes How Time Flies

Het was een viering die de tijd deed vliegen! Op 23 en 24 november 2023 verwelkomden we meer dan 950 genodigden verspreid over twee memorabele avonden. Ter ere van het 25-jarige bestaan van Skeyes bouwden we een grote feesttent in de schaduw van de gekende verkeerstoren in Steenokkerzeel.

De eerste avond, een intieme bijeenkomst voor 200 stakeholders en enkele uitgelezen personeelsleden, begon met een Cloud Nine cocktail. In het atrium werden onze gasten omringd door een betoverend decor van wolkenfiguren en interactieve hoeken die de rijke geschiedenis van Skeyes vierden. Een reis langs de ‘Memory Lane’ liet ons stilstaan bij alle hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar. De avond werd afgesloten met een boeiende talkshow, aangevuld met een akoestisch live optreden van Sylvie de Bie.

De volgende avond barstte het feest los voor 750 personeelsleden en hun partners. Na een kort plenair gedeelte, waarbij we enkele jubilarissen in het zonnetje zetten en inspirerende getuigenissen deelden, werden onze gasten uitgenodigd om te genieten van diverse interactieve hoekjes in het atrium. Een heerlijke walking dinner zorgde voor een warme gezelligheid. De avond bereikte zijn culinaire hoogtepunt met een verbluffend feestelijk dessertenbuffet. Wat volgde waren onvergetelijke momenten op de dansvloer. Met een spetterend live optreden van de dance-sensatie Sylver en een slotshow van de in-house rock coverband Seven kreeg iedereen de kans om helemaal los te gaan!

Met dit event hebben we niet alleen de successen van het verleden gevierd, maar ook een blik geworpen op de stralende toekomst van Skeyes.

Klant: Skeyes
Project: 25/5y skeyes How Time Flies
Jaar: 2023
Aantal bezoekers: 1.000