Runner’s High School

Runner’s High School

Ontdek de kracht van sport met Cravat Events en de sportopleidingen van Thomas More Hogeschool Turnhout! In de schijnwerpers staat Runner’s High School: een grootschalige ontmoeting van 3000 leerlingen uit de 3e graad secundair onderwijs van 18 verschillende scholen, waardoor het de grootste L.O. test van Vlaanderen wordt!

Bij de creatie van dit sportspektakel spelen de studenten van Thomas More’s sportopleidingen een cruciale rol. Van het projectmanagement door de Sport- en Cultuurmanagement studenten tot de energieke opwarming verzorgd door de studenten Lichamelijke Opvoeding – Bewegingsrecreatie, elk aspect van het event weerspiegelt hun expertise.

Op de laatste donderdagnamiddag voor de herfstvakantie stroomt de jeugd van het 5e en 6e middelbaar samen in Turnhout. Weg met de traditionele looptest, tijd voor Runner’s High School, een officiële loopwedstrijd met professionele borstnummers en Bib-tags voor nauwkeurige tijdsregistratie. De leerlingen, begeleid door hun leerkrachten, worden ingedeeld in verschillende waves volgens hun niveau, waarbij de behaalde tijdresultaten punten opleveren.

Na de adembenemende prestaties wacht een welverdiend samplingpunt in de aankomstzone. Partners delen er sportieve recuperatiedranken en gezonde snacks uit, waarmee we de leerlingen een gezond post-inspanningsalternatief bieden.

Stralende gezichten en een toename in inschrijvingen bij de sportopleidingen bevestigen dat onze doelen niet alleen bereikt zijn, maar ook overtroffen worden! Bij Cravat Events zetten we de standaard voor bruisende en succesvolle sportevents.

Klant: Thomas More Hogeschool Turnhout
Project: Runner's High School
Jaar: 2022 - 2023
Aantal bezoekers: 3.000
Categorie: Sportevenementen