Robert Half Summer Event

Robert Half Summer Event

Robert Half legt hun personeel in de watten tijdens hun jaarlijks personeelsfeest voor 300 werknemers. Deze dag staat in het teken van amusement onder de collega’s, een interactieve speech, genieten van ontspannende & avontuurlijke activiteiten en lekker eten. Tijdens het Robert Half Summer Event werden de medewerkers ondergedompeld in een zomerse setting aan de oevers van de Donkvijver.

We zorgden deze editie voor het thema Jungle in een groene omgeving. Dankzij de Jungle dresscode en Jungle elementen voelde iedereen zich op zijn best. Na een warm welkom en speech op de Rooftop openden de activiteiten. Klimmen als een aap in de klimtoren, zich uitleven op het water met oa. waterskiën en kajakken, deelnemen aan het moerasparcours of liever chillen in een strandstoel.. dit alles was mogelijk. De dag verzilveren kon bij de fotograaf aan de Jeep tussen de jerrycans en camouflagenetten.

Na al deze inspanningen kon iedereen genieten van een heerlijke Summer BBQ onder een stralende zon. De CEO gaf het starshot van het feest tijdens een afdaling met de Deadride. Dankzij onze DJ en het enthousiasme van de aanwezigen, werd de rooftop omgebouwd tot een dansvloer met veel ambiance!

Klant: Robert Half
Project: Summer Event
Jaar: 2022 & 2023
Aantal bezoekers: 300