cravat x sports

sport is meer dan onze
maatschappelijke verantwoordelijkheid

We geloven sterk dat de wereld een betere plek wordt als elke organisatie op zijn eigen manier een steentje bijdraagt aan een sterkere maatschappij. Bij Cravat beschouwen we sport niet enkel als een maatschappelijke verantwoordelijkheid – we zien het als een kernwaarde.

Cravat ondersteunt sportfederaties met professionele services

Erkennend dat sport en beweging een diepgaande impact hebben op het welzijn van een individu, zetten we ons ten volle in om dat te promoten. Gezien onze oprichters beide een academische achtergrond hebben in de sportwetenschappen, is het niet verwonderlijk dat we aanzienlijke energie en passie herinvesteren in het professioneel ondersteunen, promoten en organiseren van opkomende sporten, waaronder skateboarden, rugby en urban sports. Want in het hart van Cravat, zijn mensen van belang, en hun welzijn staat voorop.

urban sports

Via Get Insane organiseren we urban sports events voor steden en gemeenten, en zijn mede-uitbater van de INSANE Arena – de eerste topsporthal voor skateboarding & BMX in België.

skateboarding

Als vaste events partner voor de Belgian Skate League, ondersteund door Skate Vlaanderen en de Belgian Skateboard Association organiseren we nationale wedstrijden.

rugby

Als vaste events partner voor de Belgian Rugby Union ondersteunen we de wedstrijden van de nationale ploeg (Black Devils) en zakelijke Business to Rugby events.

running

In eigen beheer organiseren grote publieke loopwedstrijden over heel België zoals de Belgian Brewer Trials en Runner’s High voor lagere scholen.

ontdek onze
sports creations