jobs | become a crafter

125 jaar Brouwerij Haacht Personeelsfeest

125 jaar Brouwerij Haacht Personeelsfeest

Brouwerij Haacht, een iconische naam in de bierwereld, vierde op 14 september 2023 haar indrukwekkende 125-jarig bestaan in het pittoreske Haacht, Belgiƫ. En wat een viering was het!

De rijke historie van de brouwerij zit boordevol straffe verhalen en anekdotes. Deze kwamen tot leven onder begeleiding van de charismatische gastheer Ben Roelants, die tussen pot en pint aan de gezellige toog de verhalen van toen en nu deelde.

Het decor? Een sfeervol volksfeest, waarbij huidige en voormalige medewerkers samenkwamen voor een groot diner aan lange, feestelijk gedekte tafels. Maar de reis door de tijd stopte hier niet. We ontvouwden een op maat gemaakte kermis, waar de legendarische brouwerijverhalen op creatieve wijze werden uitgelicht.

Natuurlijk, een brouwerijviering zou niet compleet zijn zonder een dansfeest. De avond werd afgesloten met swingende beats en lachende gezichten. En ja, terwijl het bier rijkelijk vloeide, zorgden we voor veiligheid. Met een doordachte sensibilisatiecampagne en een speciaal presentje voor de BOB’s onder ons, zorgden we ervoor dat iedereen de avond veilig afsloot.

Kortom, een gedenkwaardige avond waar traditie, verhalen en feest samenkomen!

Klant: Brouwerij Haacht
Project: 125 jaar Brouwerij Haacht - Personeelsfeest
Jaar: 2023
Aantal bezoekers: 400